Hag's House VIP
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

Everything posted by johnnydeerhunter

  1. Moultrie flash extender external power

    Could also be a 6 volt, two sets of 4. Maybe open up one of the extenders and check the wires that go from the batteries to the board.
  2. Just a Couple More

    Very nice JW
  3. Problem with Samsung A402

    I would try a new board battery first even though you replaced it already. Also make sure that you don't use a memory card over 2gb and it has to be a regular SD card not an SDHC.
  4. Begin my p41 IR build

    That's going to be a nice fleet Sent from my XT1254 using Tapatalk
  5. eye-fi SD card

    I tried it with a commercial camera that had a WiFi option in the settings. Didn't really work all that well. Then they discontinued support of that card but would sell you the new ones at a discount so I gave up, maybe the new ones work better. Much happier with the cell camera reliability. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  6. Under Water

    I can do that, just keep reminding Sent from my XT1254 using Tapatalk
  7. Under Water

    Yes, the chip could be programmed to trigger the camera at a set interval.
  8. couple P32 pics

    On the p32 try cleaning and lifting the battery contacts
  9. P41 shutter problem

    If you have any resistors or diodes laying around you can cut a short piece off of one of the legs and lay it across the top of the fuse and try and just solder the ends. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  10. P41 shutter problem

    You can check them for continuity with a meter. You usually don't replace them you just bridge over the top of the fuse with solder. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  11. P41 shutter problem

    There are some fuses in there. Is the sticker still on the back of the board inside the camera, it will show you the fuse locations. Any chance you shifted the shutter assembly when you opened it up? The plug you pulled was a red and black wire with a white end on it correct? When you opened the lens door you spun it all the way that it's pressing on the little switch that tells the camera when the lens door is open all the way? Sent from my XT1254 using Tapatalk
  12. P41 shutter problem

    Are you talking about the lens cover door? If so just open the camera up and push the lens door manually all the way open and then pull the plug for the door. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  13. S600 externals working, but internals are not

    The battery contacts inside the camera could be corroded. Scuff them up lightly with some sandpaper and pry them up a little carefully and see if that helps. You might also have a bad battery door. Check for continuity across the contact points on the door. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  14. Loss of a Hagshouse Member

    That's horrible, Prayers sent for everyone involved.
  15. Best soldier iron

    I have a Hakko FX-888D soldering station and love
  16. SSI withFuji J10 not working

    Unless you modified the switch on the SSI the switch controls the PIR not the board power. If there's a battery connected to the board it's on and will refresh the camera at it's set interval You may want to pull the battery for a few minutes and allow the board to reset, maybe something got out of time.
  17. Kwikee Quiver Male bracket

    Whitetail Supply used to sell them. That's where I always got them from. They weren't the Kwikee with the spring lock tab on the side they had a plastic lever that you rolled over to lock the two halves together.
  18. s600 flash replacement

    Make sure the settings on the camera are correct, if you're using auto try the program settings. Make sure the lens isn't hitting the glass when it extends and that the LCD screen is off. If that doesn't work try turning the flash off using the flash button on the back of the camera and see if it will take a picture then. Sent from my XT1254 using Tapatalk
  19. Kwikee Quiver Male bracket

    I don't know if any of this will help but.....
  20. Problem with Little Acorn

    Sorry, i misread your post yesterday, I was thinking that the camera was running away with false triggers. Try cleaning the battery contacts by hitting them with a little fine sandpaper, even scuff up the ends of the springs. It's possible that they got a little oxidized and aren't making good contact. Does this camera have a battery tray or just slots for the battery?
  21. Problem with Little Acorn

    Put them in a closet face down on the floor and see if they still run away. If they do it's something with the camera specifically rather than something with the setup causing the false triggers. Do they have a settings default option?
  22. Bigfoot board not detecting

    Did you lift the battery holder and brush underneath that to see if there was any corrosion? It might be the board switch, There's a post on here about adding an external switch to the board, might want to try that too.
  23. s600 flash replacement

    You're going to have to separate the main board from the camera body to get at the flash. It could be the flash cap, the flash unit or a bad main board. Have you tried initializing the camera? Sent from my XT1254 using Tapatalk
  24. Crittergetter Micro 7.0 PIR focal distance

    If you're using a flat wide angle I think you want to be about 7/8" Sent from my XT1254 using Tapatalk