Jump to content
Sign in to follow this  
Dshannon11

Sony P41 Flash Not Working

Recommended Posts

Hi,

 

I am hacking my first camera a P-41 i bought on ebay.

 

The camera works fine except for the flash. I cant get it to work no matter the setting.

 

Is it replaceable or did i get a dead camera?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Make sure the current flash setting is not Always OFF. This is verified from the button on the back of the camera - press the lightning bolt and cycle throught the flash settings. Always Off is a lightning bolt with a slash through it. Always On is the lightning bolt symbol, flash when needed (preferred setting) is no symbol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

yea, i did that and tried resetting the cam to no avail.

 

Im gunna send it back to the buyer. he says he has another one he can send me.

 

I tried searching for parts but couldnt find anything pertaining to the flash.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 

Fixable yes. Only place to get parts is from a camera with a working flash but has something else wrong with it.

 

I think if you can swap the camera for a working one I would go that route. Do not make your first one harder then it need be.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×